Съвсем различен свят за създателите на inFamous.Вече на няколко пъти

...
Съвсем различен свят за създателите на inFamous.Вече на няколко пъти
Коментари Харесай

Sucker Punch за работата си по Ghost of Tsushima

Съвсем друг свят за основателите на inFamous.
Вече на няколко пъти се отдаде опцията на Sucker Punch да приказват за работата си по Ghost of Tsushima, заявявайки пристрастеността, с която те подхождат към нея. Направиха го за следващ път тази седмица, този път в изявление за GamesIndustry. Както евентуално си спомняте, от студиото приказваха за отдадеността си да предадат оптимално правдиво средата на феодална Япония. От изявлението с медията, разбираме, че това е голямо предизвикателство – изпитание, което надали би било допустимо без помощта на външни консултанти.

„Разчитаме на всички тези хора, с цел да знаем, че се движим по прав път. Sucker Punch са положителни в построяването на геймплей, само че не сме специалисти във връзка с Япония от ерата Камакура. Осъзнаваме това и сме признателни, че получаваме тази помощ“, изяснява Нейт Фокс, който е креативен шеф на заглавието. „Интересно е да работим по тази игра, защото в предишното, успявахме, почтено казано, да съчиним нещата. Ние знаехме какво да вършим за една игра със супергерой и с деяние, разрастващо се в Сиатъл. Но с тази игра, ние всеки ден научаваме по нещо ново за японската просвета или за разпоредбите, следвани от самураите. И е вълнуващо, тъй като това трансформира метода ти на работа към учене – по същия метод, по който ще научават и играещите, и то по един изумителен начин“, споделя Фокс.

„Всеки ден биваме сюрпризирани от нови и нови неща. Но това е част от насладата от процеса по разкриване в хода на работата по играта. Надявам се, че това ще се придвижи и в играта и вие като играещ ще откриете огромна част от хубостта на феодална Япония“, заключава той.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР