Съвсем очаквано искри прехвърчаха между представителите на ДПС и ДБ.

...
Съвсем очаквано искри прехвърчаха между представителите на ДПС и ДБ.
Коментари Харесай

Скандали и бисери се ”родиха“ в парламента заради ”Буджака” и имота на Иво Прокопиев

Съвсем предстоящо искри прехвърчаха сред представителите на Движение за права и свободи и Демократична България. Ето и част от разменените остри реплики, с които се родиха и няколко бисера.

Йордан Цонев от Движение за права и свободи очевидно прочувствено сподели:

" На Буджака се роди мантрата, че вие сте с нас. Опорките на Движение за права и свободи, господин Иванов, аз тези опорки ги дрънча преди Пеевски да се появи на бял свят. Преди време му споделих на Костов, че в случай че се води по акъла на тази група, със Съюз на демократичните сили ще бъде свършено. Така и стана. Аз персонално опорките ги приказвам от 25 години. Но опорките на Прокопиев ги видяхме в едни изтекли есемеси, който през 2013 година нареждаше на медиите си къде да отидат, при кой водещ ".

" По Буджака изтърпяхме Христо Иванов да приказва, в този момент давам обяснение. Ние ще се борим против модела на задкулисието, наименуван Иво Прокопиев и кръга " Капитал ". На Движение за права и свободи не може да давате ум какъв принос има за демокрацията. Движение за права и свободи даде жертва по време на тоталитарната страна, а вашите родители бяха ръководители на тази страна. Поне 10 индивида тук има от видни комунистически семейства. И в този момент ни учите на народна власт. Това е висша безочливост. Г-н Доган има златен орден от конгреса на Съединени американски щати за приноса му за участието в НАТО. Всеки път ще ви бъда бодил в петата ".

" Искате ли да ви кажа за какво вашият кабинет не мина? ", обърна се Цонев към депутатите от Има Такъв Народ и продължи:

" Ще ви кажа: Това беше първият проектокабинет, в който кохортата на Прокопиев нямаше нито един министър. Как си въобразявате, че ще мине подобен кабинет?! Как си въобразявате?! "

Христо Иванов от Демократична България взе думата след него:

" Ние ще гласуваме " За " тази комисия. Жертви не дадоха Движение за права и свободи, а съответни български жители, които бяха подложени на.... Може ли да ми оставите опцията да изкажа големия си почит към хората, протестирали против възродителния режим. Що се отнася до родителите, не е зле да си оправите паметта и фактологията. Знаете, само че не говорите вярно. Оттам нататък – господин Пеевски се появи по-късно, той беше инструмент. И поради него ние пратихме голяма цена. Понасяме големи наказания. Поименно Пеевски е упоменат. Нека да се борим със задкулисието. Но с цялото задкулисие ".

Антоанета Цонева от Демократична България поддържа своя водач с думите: Зад диванчето на Слави Трифонов се виждат розите на Доган.

Филип Станев от Има Такъв Народ сподели след нея: Нека да създадем тази комисия, а не да си играем на филм за конспирацията, в който вземат участие Мел Гибсън и Джулия Робъртс. И да не се атакуваме кой зад кого стои. Г-н Цонев наподобява на Мел Гибсън, факт. В Има Такъв Народ измислихме една сентенция: " Когато две магарета си мерят буджаците, не принуждавай сред тях ".

Арман Бабикян от ИБГНИ:

Не е диалога в това, че моят олигарх е по-хубав от твоя. Спрете да си мерите дълбоките страни. В тази зала има двама-трима, които са виждали Сорос онлайн. Не получих медии и залив. Какво злощастие! Не станах и банкер. Значи не е толкоз токсично. Зад всеки залив може би има друга дълбочина-стратегическа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР