Съвсем обикновен клиент. Имаше маска за грип на лицето си,

...
Съвсем обикновен клиент. Имаше маска за грип на лицето си,
Коментари Харесай

Проговори таксиметровият шофьор, возил отвлечения Стайко Стайков

Съвсем елементарен клиент. Имаше маска за грип на лицето си, само че това е изцяло обикновено, с цел да не се заразиш. Това показа таксиметровият водач, който е закарал сина на предприемача Миню Стайков – Стайко, от бул. " Черни връх " до дома му в " Бояна ". Двамата не разговаряли в колата. След като стигнали до адреса, сметката била платена от момче, което изглеждало като охранител.

" Не беше изплашен. По никакъв мотив не бих го запомнил като клиент, като курс, като обстановка ", сподели още Венци Ковачев пред Нова телевизия.

Стайков се намира в Министерство на вътрешните работи болница. Продължава да споделя, че не помни нищо, тъй като до момента в който бил в плен, са му давани опиати. Стайко Стайков твърди, че е похитен пред дома му, до момента в който тичал, от мъже, които били в полицейски бус, облечени като служители на реда. Те му поискали персонална карта, а по-късно го качили в буса. Държали го в стая. Давали му опиати. След като е освободен, той се появява на бул. " Черни връх ", до един от моловете. Хваща такси, с цел да се прибере до " Бояна ". Вечерта бил прегледан от частен доктор. Сигнал до полицията за отвличането не е подаван. На идната заран му прилошало и паднал. Лекари от незабавна помощ са били извикани, с цел да го прегледат. Открита е рана на главата му и е откаран в " Пирогов ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР