Съвсем нормално е да планираме пътуване до САЩ, те са

...
Съвсем нормално е да планираме пътуване до САЩ, те са
Коментари Харесай

Денков потвърди за визитата в САЩ, но видя сериозен опит за осуетяване на директните му контакти

„ Съвсем обикновено е да планираме пътешестване до Съединени американски щати, те са наш главен сътрудник. Аз съм доста сюрпризиран, че някой слага под въпрос дали министър председателят или вицепремиерът ще предприеме пътешестване до Щатите. Още нямаме закрепени дати, само че такава командировка се планува и в нея няма нищо ненормално “, съобщи министър председателят Николай Денков във връзка на информацията, че възнамерява посещаване с държавна делегация в Съединени американски щати.

Денков увери, че щял да разяснява елементи, когато всичко било „ планувано тъкмо “. На въпрос дали президентът на Съединени американски щати Джо Байдън е отказал на българския министър председател среща и е получил отвод от Пентагона - Денков отговори по този начин:

„ Това, което виждам, е много сериозен опит да се осуети опцията за директни контакти сред мен и хората, с които работя, както и Съединени американски щати “.

„ Някой се пробва да заеме позиции, които не му се поставят “, заключи той.

По мотив взетите решения на срещата на върха в Брюксел и митингите на фермерите българският министър председател увери, че 1/3 от бюджета на Европейски Съюз отива за аграрната политика, тъй че изказванията, че нямало поддръжка за земеделието не били точни. Били са поети задължения за по-дългосрочни решения.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР