Съвсем неусетно следобедът на лятото“– месец август - започна и

...
Съвсем неусетно следобедът на лятото“– месец август - започна и
Коментари Харесай

3 топ дестинации на южното ни Черноморие

Съвсем незабелязано „ следобедът на лятото “– месец август - стартира и е време тези от нас, жадували цяла година за необятното синьо безвремие морето, най-сетне да се отдадем на заслужена отмора. И по този начин, слагаме банския, плажната забрадка и очилата и потегляме към „ другата действителност “ на малко повече от 300 километра от столицата.

Дали става въпрос за къса уикенд отмора или за годишен отпуск – южното ни Черноморие постоянно е положително решение. И в новия епизод на поредицата, водещият Алекс Петренко ни демонстрира най-интересните и готини места по морето, като този път акцент са кътчетата на юг от Лозенец, а точно – Арапя, Синеморец и Царево.
 Царево iStock/Getty Images
Знаете ли да вземем за пример кой е барът в Синеморец, който с изключение на с неповторима панорама към морето, може да се похвали и с същинска еко идея, за която работи от самото си основаване? А знаете ли, че в сърцето на Царево има самобитен горски оазис, който съчетава в себе си авантюристичен парк, къмпинг, ко-уъркинг спейс, и всевъзможни други атракции за дребни и огромни?

-->

За тях и за още доста забавни местоположения, които горещо предлагаме да посетите, в случай че имате път към южното ни Черноморие – гледайте в новия епизод на Urban Life!
 Царево iStock/Getty Images

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР