Съвсем неусетно си измина почти една година, откакто Дуейн Джонсън

...
Съвсем неусетно си измина почти една година, откакто Дуейн Джонсън
Коментари Харесай

Текилата на Скалата постави рекорд

Съвсем незабелязано си измина съвсем една година, откогато Дуейн Джонсън реши да влезе в бизнеса с алкохол с текилата си Teremana .
 Дуейн Джонсън, Teremana Tequila и формалното име на текилата на Скалата
Какво отвори Скалата в Мексико

Дуейн Джонсън разгласи по какъв начин ще се споделя текилата му

Но не направи като друго свои сътрудници и просто да закупи действителен бранд, а го сътвори от нищото. И тъй като всичко, с което се захваща, е сполучливо не се съмнявахме, че Teremana ще бъде.

И не щеш ли по-малко от година след стартирането на текилата в продажба тя съумя да раздруса промишлеността. Според Forbes, Teremana е на път да надвиши 300 000 продадени 9-литрови каси (единица, призната от промишлеността, за премерване на продажбите).

И това си е връх, с който текилата на Скалата се трансформира в най-продаваната спиртна напитка в първата година от стартирането си на пазара.

В профила си в Instаgram Джонсън даже дава съпоставяне с Casamigos - текилата, която притежаваше Джордж Клуни. Според Джонсън, продажбите на текилата на Клуни са били към 175 000 9-литрови каси.
 Дуейн Джонсън, Salt & Straw и коледните сладоледи на Скалата
Коледният сладолед на Дуейн Джонсън

Хо-хо-хо!

Този триумф обаче не главозамайва артиста, тъй като е решил да сътвори бранд, който да остане за поколенията след него. А това се случва с доста непримиримост, неизменност и работа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР