Съвсем неусетно изминаха около две години откакто съвсем изненадващо разбрахме,

...
Съвсем неусетно изминаха около две години откакто съвсем изненадващо разбрахме,
Коментари Харесай

Намери ли Бил Гейтс отново любовта

Съвсем незабелязано изминаха към две години откогато напълно изненадващо разбрахме, че Бил Гейтс се развежда с дългогодишната си брачна половинка Мелинда.

За цялото това време те съумяха да завършват развода си и, най-малко по всичко проличава, да продължат напред. От източници на People разбираме, че милиардерът даже към този момент има нова жена до себе си.

Оказва се, че 67-годишният създател на Microsoft излиза с 60-годишната Паула Хърд. За нея знаем, че бе омъжена за изпълнителния шеф на Oracle Марк Хърд до гибелта му през 2019 година Слуховете за връзката им потеглиха още при започване на годината, когато Гейтс и Хърд бяха снимани да следят заедно финала на Australian Open.

Сега източници на People настояват, че двамата в действителност са двойка, само че Паула Хърд към момента не се е срещнала с децата на милиардера. Преди гибелта на брачна половинка ѝ, двамата са били женени в продължение на 30 години и имат две деца. Бил Гейтс пък има три деца от 27-годишния си брак с Мелинда Френч Гейтс - Дженифър (26 г.), Рори (23 г.) и Фийби (20 г.). Към момента представители на Гейтс и Хърд не са удостоверили публично връзката им.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР