Съвсем наскоро плевенчанката е плюла на принципите си и е

...
Съвсем наскоро плевенчанката е плюла на принципите си и е
Коментари Харесай

Дръжте Се! Днес Беше Сефтето На Ади Радева В Нова, Но Преди 2 Мин Гилотината Падна! За Всеобщо Изумление Ани Цолова Разбра, Че Ще

Съвсем неотдавна плевенчанката е плюла на правилата си и е почукала на вратата на някогашните си работодатели от Би Ти Ви, само че опитът й да се завърне в техния ефир не се е увенчал с триумф.

Цолова е имала персонална среща със мощния човек в малкия екран на съдебномедицинска експертиза Флориан Скала, само че е сложила неизпълними финансови условия. Според изкушени в материята ходът на Ани е бил по-скоро ориентиран към актуалните й работодатели в Нова, в сравнение с е обвързван с действително предпочитание да премине при конкуренцията.

Амбициозната брюнетка просто се опитвала да вдигне цената си и да подсети своите шефове, че е извънредно време да я върнат на екран, както сякаш й бяха дали обещание още през лятото. Не е ясно какви искания е изявила към Скала Цолова, само че се шушука, че става въпрос за месечно заплащане от порядъка на 10 000 лв..

Трикът на хитрата лисица май е проработил, тъй като в коридорите на Нова тв настойчиво се приказва, че дълго чаканото й „ начин на живот ” предаване в последна сметка ще започва от идващия ефирен сезон.

То обаче май още веднъж ще бъде публицистична говорилня и няма да има нищо общо със светската тема.

Продуктът на Цолова е готвен да размени в програмната скица изпарилата се „ Комбина ” на Лора Крумова и Галя Щърбева. Предаването на двете дами беше позиционирано в неделния следобяд на гърба на „ 120 минути ” на Светльо Иванов по Би Ти Ви.

Темата за Цолова не се коментирала доста в Нова телевизия, защото редовите й сътрудници не знаят какво се случва с нея. Тези, които допускат къде се крие истината, избират да си мълчат, защото им е подредено от управлението да си държат езика зад зъбите, предават от hotarena.net.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР