Съвсем наскоро ХейлиБийбър се появи на събитие за представяне на

...
Съвсем наскоро ХейлиБийбър се появи на събитие за представяне на
Коментари Харесай

Хейли Бийбър разкри защо с Джъстин се обличат в двете крайности

Съвсем неотдавна ХейлиБийбър се появи на събитие за показване на " Rhode " в блестяща алена мини рокля на " Ermanno Scervino ", с чанта и токчета в същия колорит, до момента в който Джъстин бе другата прекаленост - спортен екип и кроксове. Това разминаване в аутфитите незабавно провокира вълна от мнения, в които потребителите осмиватдвойката.Но освен представянето на марката за лице ги вкара в графата на най-обсъждани двойки.

В ново изявление тя признава, че не вижда единствено неприятната страна на полемиките към стиловете им. Тя също по този начин намира за занимателно разгласяването на конфликта на стилните им усети.



Снимка Ютюб стоп кадър: Хейли и Джъстин Бийбър

" Толкова е смешно, тъй като виждам, че толкоз доста хора приказват за това ", споделя Хейли, когато интервюиращият я пита за какво тя и брачният партньор ѝ се обличат по този начин, като че ли " посещават събития на две обособени планети ".

Бийбър изяснява, че повода за опълчването им в облеклото се крие най-много в това, че Джъстин се облича преди нея.

" Той може да желае да носи торбести потници на вечеря, а аз да желая да облека елегантна рокля, просто тъй като по този начин гочувствам ", отбелязва моделът. " Ние не водим такива диалози: " Значи, аз ще нося това, а ти ще носиш това ", разяснява Хейли Бийбър.

Що се отнася до най-известната досега визия на Джъстин с кроксовете, приятелката на Хейли - Келия Мониз, споделя пред " GQ Hype ": " Това не беше денят на Джъстин. Това беше денят на Хейли. Той е там, с цел да поддържа брачната половинка си, точка. Все още наподобява готино, дано не ненавиждаме момчето ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР