Съвсем малко повече от месец остава докато Netflix пуснат в

...
Съвсем малко повече от месец остава докато Netflix пуснат в
Коментари Харесай

„Ирландецът”, Чарлз Бранд, The Irishman и книгата, на която е базиран филмът на Netflix

Съвсем малко повече от месец остава до момента в който Netflix пуснат в платформата си The Irishman. Това е може би най-очакваният от нас филм до края на тази година (като изключим коледните, несъмнено, тъй като сме луди на тази тема).

Нямаме самообладание да забележим какво са ни подготвили Мартин Скорсезе, Робърт де Ниро, Ал Пачино и Джо Пеши в упования да надвиши три часа и половина филм.

Нямаме самообладание също по този начин да прочетем и книгата на Чарлз Бранд, на която е основан The Irishman - " I Heard You Paint Houses: Frank " The Irishman " Sheeran & Closing the Case on Jimmy Hoffa ".

Добрата вест е, че към този момент е преведена на български от Богдан Русев и е пусната в продажба. Българското заглавие е доста по-кратко и простичко - " Ирландецът ".

" Ирландецът " съставлява изповедта на Франк Шийран, по-познат като Ирландеца. Той е деец от Втората международна война, която го трансформира фрапантно и след завръщането си стартира да се занимава с поръчкови убийства.

Разказът се простира над няколко десетилетия от живота на Шийран, наблюдава изкачването му в незаконната подчиненост, както и връзките, които завързва, с политически и синдикални водачи.

Пред Бранд Ирландеца споделя и за връзките си с Джими Хофа, който е един от най-дейните синдикални водачи и деятели в Съединени американски щати през XX век. Хофа обаче изчезва безследно в средата на 70-те години на предишния век и точно Франк Шийран е считан за виновен.

The Irishman е в Netflix от 27 ноември, което значи, че имаме месец, с цел да прочетем книгата, преди да гледаме кино лентата. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР