Съвсем малко остава до премиерата на втория турски сериал на

...
Съвсем малко остава до премиерата на втория турски сериал на
Коментари Харесай

Популярната турска актриса Берен Саат притесни феновете си

Съвсем малко остава до премиерата на втория турски сериал на Netflix, който ще се споделя " Atiye " или на британски - " The Gift ". Главната роля в него ще бъде поверена на позната актриса от други турски сериали, Берен Саат. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@berenn_saat) on Nov 17, 2019 at 6:56am PST

Гледали сме Берен в сериали като " Забраненият плод ", " Пепел от рози ", както и " Великолепният век: Кьосем ", където изигра ролята на султанката. В " Atiye " Берен влиза в ролята на Атие - жена с невероятни качества, която ще се впусне в откриването и разгадаването на мистериозни секрети.
               

A post shared by (@berenn_saat) on Aug 16, 2019 at 5:45pm PDT

Покрай фотосите на новия сериал обаче почитателите на актрисата останаха малко озадачени. Причината - методът, по който любимката им актриса наподобява. А точно изтощена, повехнала, с бръчки и с изцяло нездравословен тип.
               

A post shared by (@berenn_saat) on Aug 6, 2019 at 7:11am PDT

Берен е извънредно дейна в Instagram, само че относително рядко качва свои селфита. Последният филм, в който се снима, пък е " Великолепният век " от 2016 година
               

A post shared by (@berenn_saat) on Jul 7, 2019 at 4:38am PDT

Именно методът, по който наподобява, стана мотив още веднъж турските медии да обявяват слуха за раздялата сред Берен и брачна половинка ѝ Кенан Доули. Даже този път има и посочен интервал, от който не са дружно - 7 месеца.-->
               

A post shared by (@berenn_saat) on Aug 19, 2018 at 2:07am PDT

Но жълтите вести в Турция са нещо всекидневно. Така да вземем за пример Берен " беше " бременна десетки пъти от 2014 година насам, когато се ожениха с Кенан.
               

A post shared by (@berenn_saat) on Jul 3, 2018 at 7:23am PDT

Някои почитатели на актрисата просто установяват, че Берен не прибягва до използването на филтри в обществените мрежи - нещо, съвременно и у нас. Други пък припомнят, че тя имаше сериозен проблем с алкохола преди време и това неизбежно дава отражение върху лицето ѝ.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР