Съвсем малко остана, докато най-популярната плюс сайз моделка в света,

...
Съвсем малко остана, докато най-популярната плюс сайз моделка в света,
Коментари Харесай

Ашли Греъм качи 20 кг по време на бременността си, но се чувства щастлива

Съвсем малко остана, до момента в който най-популярната плюс сайз моделка в света, Ашли Греъм, ще стане майка за първи път. 32-годишната звезда показа, че е качила над 20 кг по време на бременността си, само че в никакъв случай не се е чувствала по-добре през целия си живот. Каналът във vbox7 споделя:
               

A post shared by (@ashleygraham) on Dec 14, 2019 at 1:38pm PST

" Най-хубавата част е, че не ми пука! Толкова съм признателна на тялото си и на сина ми, че тялото ми е толкоз преносимо ", радва се тя в Instagram, правейки йога пози.
               

A post shared by (@ashleygraham) on Dec 6, 2019 at 6:02am PST

Бременната Ашли споделя от самото начало какво прави, до момента в който чака появяването на сина си. Тя не спра да тренира, да върви на акупунктура и разтривки.
               

A post shared by (@ashleygraham) on Dec 4, 2019 at 10:13am PST

През октомври моделката пък сподели новите си стрии, появили се по време на бременността. " Ставам все по-едра и по-едра всеки ден и обиквам новото си тяло всеки ден от ден на ден ", написа тогава тя.
               

A post shared by (@ashleygraham) on Oct 23, 2019 at 9:51pm PDT

В средата на август светът разбра, че обичаният плюс сайз модел на всички, Ашли Греъм, е в очакване на първото си детенце. Негов татко е дългогодишният ѝ другар Джъстин Ървин, който е година по-малък от нея.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР