Съвсем малка част от училищата са готови да плащат за

...
Съвсем малка част от училищата са готови да плащат за
Коментари Харесай

Бивш зам.-образователен министър: Училищата все още не са готови да са с пълни класни стаи

Съвсем дребна част от учебните заведения са подготвени да заплащат за щадящите проби, с цел да върнат учениците в класните стаи. Причината по тази причина е, че в самите бюджети за учебните заведения няма средства за финансиране на проби. Това съобщи Диян Стаматов, ръководител на Съюза на работодателите в системата на националната култура в България и шеф на 119-то учебно заведение в София. Той беше и зам.-образователен министър.

" На финала на бюджетната година няма по какъв начин и да има такива средства, защото плануваното систематизиране на бюджетите е върви към своя край ", сподели той пред bTV.
Над 44 000 родители учат у дома с децата си
44 493 родители учат у дома с децата си, тъй като са изчерпали платения си отпуск или нямат работа. Толкова е броят на фамилиите с малчу...

По-възможно е това да става от страна на родителите, само че е на мнението, че не би трябвало да се не помни, че се намираме в рецесия и всевъзможен тип опити или нарушение на разпоредбите водят до рискове. Спестените пари, за които се приказва, от присъственото образование не стигат за нищо, добавя Стаматов.

Във връзка с пуснатите възпитаници от Испанката гимназия и СМГ Деян Стаматов е на мнението, че не би трябвало да се не помни, че страната има 2500 образователни заведения. Противопоставяне 2 против 2500 за него е погрешно.
Съвсем дребна част от учебните заведения са подготвени да заплащат за щадящите проби, с цел да върнат учениците в класните стаи. Причината по тази причина е, че  в самите бюджети за учебните заведения няма средства за финансиране на проби. Това съобщи Диян Стаматов ръководител на Съюза на работодателите в системата на националната култура в България и шеф на 119-то учебно заведение в София.  “На финала на бюджетната година няма по какъв начин и да има такива средства, защото плануваното систематизиране на бюджетите е върви към своя край. ”  По-възможно е това да става от страна на родителите, само че е на мнението, че не би трябвало да се не помни, че се намираме в рецесия и всевъзможен тип опити или нарушение на разпоредбите водят до рискове.  Спестените пари, за които се приказва, от присъственото образование не стигат за нищо, добавя Стаматов.  Във връзка с пуснатите възпитаници от Испанката гимназия и СМГ Деян Стаматов е на мнението, че не би трябвало да се не помни, че страната има 2500 образователни заведения. Противопоставяне 2 против 2500 за него е погрешно.
Още от ОБРАЗОВАНИЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР