Съвсем логично е да има съмнения за партийно влияние в

...
Съвсем логично е да има съмнения за партийно влияние в
Коментари Харесай

Тошко Йорданов, ИТН: Този кабинет е на ПП-ДБ и Христо Иванов, те избраха Главчев

Съвсем разумно е да има подозрения за партийно въздействие в служебния кабинет и няма по какъв начин да е по различен метод след измененията в Конституцията, сподели ръководителят на парламентарната група на " ИТН " (ИТН) Тошко Йорданов по време на консултациите с президента Румен Радев с политическите обединения в Народното събрание. Кандидатът за длъжностен министър председател Димитър Главчев показа пред президента и депутатите състава за служебния кабинет.

Тези съвещания, след измененията в Конституцията, са проява на повърхностност, съобщи Йорданов. Тези " глупави промени " в Конституцията, които направиха от ГЕРБ, „ Продължаваме промяната – Демократична България “ и Движение за права и свободи, добави той.

 

„ Най-голямата виновност е навръх тези, които се наскърбиха и излязоха (по време на консултациите представителите на ПП-ДБ напуснаха залата – бел.ред.) “, разяснява Йорданов. „ Заради комплексите на Христо Иванов потеглиха да се трансформира Конституцията “, добави депутатът.

Този кабинет е на ПП-ДБ и Христо Иванов, тъй като Димитър Главчев беше определен за ръководител на Сметната палата с техните гласове и при измененията в Конституцията го направиха един от вероятните претенденти за длъжностен министър председател, съобщи Тошко Йорданов. Има Такъв Народ се надяват Конституционният съд да прегледа заведените тъжби против измененията в главния закон. Ако това не се случи, ще търсим конституционно болшинство за смяна на измененията в Конституцията, разяснява той. Предполагам, че ще се вземат известни поучения и в идващия парламент да оправим Конституцията, сподели още Тошко Йорданов.

Много се надявам българските жители да си създадат верните заключения и след два месеца на изборите да отсъдят по отношение на заслуженото, сподели секретарят на ПГ на " ИТН " Станислав Балабанов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР