Съвсем изненадващо Google пусна тринадесетата версия на Android, която вече

...
Съвсем изненадващо Google пусна тринадесетата версия на Android, която вече
Коментари Харесай

Какво ново предлага Android 13

Съвсем изненадващо Гугъл пусна тринадесетата версия на Android, която към този момент е налична за личните Pixel телефони на компанията, а до няколко седмици и за повече модели.
 Apple, iPhone 14 и тактиката на компанията за привличане на консуматори на Android
Apple се прицелва в потребителите на Android

Хората би трябвало да бъдат убедени

Основният фокус в Android 13 пада върху персонализирането на устройствата, системите за сигурност и опциите за прекачване и прекопирване на файлове сред устройства.

Material You получава ъпгрейд, който ни разрешава да украсим негугълски приложения с цветове и претекстове, съответстващи на стила на главната тематика на телефона.
 Снимка 584271

Новата версия също по този начин внася алтернатива за задаване на разнообразни езици за другите приложения в телефона ни.

Android 13 е и с по-усъвършенствани варианти за настройки преди сън с тъмна тематика и затъмняване на целия екран.

При прекопирване на линк или текст системата автоматизирано ще “забравя ” копираната информация, с цел да подсигури, че тя няма да бъде открадната или копирана където не би трябвало.
 Снимка 584273

При шерване на медийни библиотеки с избрани приложения ще можем да селектираме тъкмо кои файлове да се споделят и кои не.

Новата операционна система печели и от по-богата интеграция с районен съд и Chromebook, както и от повече благоприятни условия за мултитаскинг.

Съобщенията от телефона към този момент ще излизат непосредствено на екрана на компютъра и ще можем да им отговаряме.
 Снимка 584272

От Гугъл споделят също, че скоро ще можем да използваме на компютъра си копирани от телефона файлове или линкове, като тази услуга ще е налична и в противоположната посока - компютър-телефон.

За подробен прочит на всички новости можем да посетим на Гугъл.
 Samsung Galaxy Z Flip4 и Samsung Galaxy Z Fold4 - всичко за най-новите сгъваеми смарт телефони и на каква цена ще бъдат в България
Galaxy Z Flip4 и Z Fold4 - най-мощните и красиви смарт телефони на Samsung досега

По-здрави и още по-функционални

Засега Android 13 може да се смъкна единствено на Гугъл Pixel, само че скоро ще бъде налична и за Samsung Galaxy, Asus, Nokia, iQOO, Motorola, OnePlus, Oppo, Realme, Sharp, Sony, Tecno, vivo, Xiaomi и други.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР