Съвсем естествено дефилето на Prada за сезон есен 2022 в

...
Съвсем естествено дефилето на Prada за сезон есен 2022 в
Коментари Харесай

Кои актьори участваха в дефилето на Prada?

Съвсем естествено дефилето на Prada за сезон есен 2022 в Милано беше едно от най-чаканите. Освен че отбелязва втората година на взаимната работа на Миуча Прада и Раф Симънс като изобретателни шефове на марката, то криеше и няколко изненади.

Първата пристигна още с влизането в залата, чийто сет дизайн беше дело на едно от най-популярните архитектурни бюра в света OMA.

След това на подиума излезе не някой от моделите, а артистът Кайл Маклоклан. 62-годишната звезда от " Туин Пийкс " и " Сексът и градът " носеше дълго палто в композиция с ослепителен костюм в небесно синьо и сходни ръкавици.

Финалът пък беше повече на различен холивудски любим - Джеф Голдблум. 69-годишният артист от " Джурасик Парк " не пропусна да се заиграе с специалността си, като се престори на комплициран от появяването си на котешката пътечка.

Ейза Бътърфийлд от Sex Education и Томас Броуди-Сангстър от Queen`s Gambit бяха измежду останалите артисти, които показаха новата сбирка на Prada. " Дрехи, които карат хората да се усещат значими и, които сами по себе си значими, а не нещо, което да изхвърлиш след носене ", споделят от италианския бранд.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР