Съвсем друг би бил контекстът на , ако Мартин Карбовски

...
Съвсем друг би бил контекстът на , ако Мартин Карбовски
Коментари Харесай

Ако Карбовски беше импресионист, а Мегз - председател на парламента

Съвсем различен би бил подтекстът на, в случай че Мартин Карбовски беше импресионист, а не публицист. Просто би я нарисувал тази дама като един триъгълник с око отляво и уста отдясно и с това всичко щеше да завърши. Аудиторията нямаше да се интересува кой е театралничил, на колене ли е бил и дали портретът е заплатен по някакъв метод. Но, уви, Карбовски е публицист и работата му е да се рови в мръсотиите на обществото, а
Ако пък Мегз беше ръководител на Народното събрание, още веднъж щяхме да имаме напълно друго стори. К`во споделил, к`во рекъл - минало-заминало, филмът си върви. По премиерските будоарни сканадали и все още няма оплакала се. За жал, Мегз явно не е " една прелестна госпожа ", само че пък има предпочитание да стане - все отнякъде се стартира. Например, от коментиране на изборите в Съединени американски щати.
Вие вярвате ли, да вземем за пример, че прелестните госпожи, накацали към премиера-слънце, са там поради безспорната си подготвеност и неповторима подготовка? Макар да не можем да ги съпоставим с Мегз, схемата постоянно е една и съща, до болежка позната от времето на Тато и Дража Вълчева. Холивуд може и да си нямаме, само че елементарни и напиращи да са освен това женици постоянно сме имали. И надлежно - мъже, осребряващи упоритостите на дамите с напъни за популярност, кариера или каквото и да било.
Най-лошото в тази ситуация е това, че Metoo има напълно друга философия, а Мегз я опорочава, като се пришива към тази идея. Публиката нормално съумява да разграничи кое какво е и надали някой ще вземе насериозно воплите ѝ. Аудиторията надали се вълнува и от интимния живот на Карбовски - въпреки всичко е пълновръстен, никого не е изнасилил и в случай че някой не схваща подигравчийските му тв сеанси с кухи лейки, бадева го е гледал.
Хилядите дами, които в действителност са жертви на принуждение и тормоз, нямат нищо общо с плеймейтките, със скандалджийките, долазили до ефира на някое риалити, с прелестните госпожи и по този начин нататък. Те, най-малко у нас, а не в Холивуд, просто са разнообразни и не оплакват съдбините си в обществените мрежи за извличане на известност.
Кой обаче би повярвал на осъждана личност, известна единствено с? Никой. Затова се завъртат и още някакви имена на девойки, с цялата конвенционалност на това разбиране, нима потръгне. А че не е потръгнало, се вижда доста ясно от оповестените от Каканашева чатове.
Ех, Мигленче, някои дами имат шанс, други нямат. Много преди Карбовски да стане публицист някои напористи дами като теб ставаха секретарки на огромни публицисти и на политици. Извадиха шанс и еволюираха до журналистки и пиарки, каквито са и сега. Но, забележи - не са съдени, няма ДДС-та и джипки, няма кавги - те са профита, те образуват публично мнение, въртят законен бизнес, а ти пусна цялата пара в свирката.
Другото неприятно е загатнатата от Мегз подкупност на журналиста - желал пари от президента, с цел да приказва срещу премиера. Ако Карбовски е казвал сходни неща, в което мощно се колебая, думите на Мегз правят двойна работа и издават интервенция на повече от две гънки в мозъка - не е наложително да са на един човек. Защо работата е двойна - тъй като се компрометира от една страна Карбовски, а от друга се удря Радев. Така тази будоарна драма замязва на нескопосана поръчка с политически привкус.
 Обвиниха дизайнерката Мегз в застрахователна машинация Обвиниха дизайнерката Мегз в застрахователна машинация
Известната дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз, позната и от няколко риалити формата, е упрекната в застрахователна машинация. Наложена ѝ...
Медии, известни със своята непоквареност, почтеност и високи професионални стандарти, задълбочиха тематиката и трансформираха пошлото скандалче в офанзива против президента. На него му бяха приписани оргии в жанр " Берлускони ". С колоритен език бе разказано по какъв начин първата дама го заварила с плеймейтки (той е толкова малоумен, че не знае по кое време се прибира жена му, а НСО са спали дълбоко), Деси псувала като каруцар, пък Радев я гепил за косата и я захвърлил в градината на президентската обител.
Извън тази обидна даже за пикливите читатели версия нещата са елементарни - явно Радев е опасност за някого. Вече. И най-накрая.
Та Карбовски въпреки всичко може да стане импресионист, не е късно, откакто създател на горния сюжет може да се назова публицист.
Виж, в случай че мегзоподобните са идната вълна, преливаща от екрана към политиката, Господ да ни е на помощ.
Автор: Евелина Гечева
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР