Съвремието ни променя. То изисква от нас да сме адаптивни

...
Съвремието ни променя. То изисква от нас да сме адаптивни
Коментари Харесай

5 предимства на онлайн банкирането

Съвремието ни трансформира. То изисква от нас да сме адаптивни към бързо изменящите се среда и условия на живот, само че и прави живота ни по-лесен посредством развиването на високите технологии. Именно технологиите вършат вероятни неща, немислими в недалечното минало. С тях пестим време, нерви и средства, а международната Коронавирус пандемия сподели, че с помощта на тях се усещаме по-сигурни и по-добре предпазени – можем да поддържаме връзка онлайн, да пазарим онлайн, да плащаме сметките си през интернет.

Когато приказваме за електронно или цифрово банкиране, нормално имаме поради банкиране през мобилно приложение, конфигурирано на мобилно устройство – смарт телефон или таблет, или онлайн – през компютър. Банковият бранш е една от сферите, в които високите технологии все по-успешно изместват обичайните процедури. Доскорошният известен способ за разплащане през клон на банка става все по-малко прелъстителен. Банковите офиси са с лимитирано работно време, от време на време чакането на опашка е дълго и изнервящо, а паниката, бързането и попълването на хартиени формуляри е изтощително и може да докара до неточности. Все повече хора все по-често избират услугата „ електронно банкиране “ поради следните прерогативи:

Удобство и експедитивност

Онлайн банкирането е обвързвано с минимални старания. Можем да правим банкови услуги бързо, когато и където пожелаем. То е елементарно налично и разрешава 24-часов достъп до сметките ни, с цел да се погрижим за случаен брой банкови задания. И още – не разнасяме пари в чантата си, не плащаме в брой, получаваме удостоверение на мобилния си телефон за всяка осъществена транзакция с SMS, като можем да проследим историята на заплащанията си и не се занимаваме с бумащина.

Пести време и средства

Не е нужно да прекарваме обедната си отмора в очакване на опашки пред офис на обслужващата ни банка, нито да търсим в Google банков клон на комфортна за нас локация. Вместо това можем да платим сметките си с по-ниска такса за обслужване спрямо заплащането на каса, до момента в който обядваме или почиваме в парка.

Контрол

Онлайн банкирането ни обезпечава непрестанен надзор върху салдото по банковите ни сметки при всяко изтегляне и разплащане. Така елементарно ревизираме къде са похарчили тези 50 лева, които се губят от заплатата ни.

Сигурност
 д
Сигурността и отбраната на банковите данни е приоритет за финансовите институции. Това важи и за мобилните приложения и устройства, които употребяваме за онлайн банкиране. Благонадеждните банки вземат и спомагателни ограничения за сигурност.
Лесно можем да проверим преференциалните условия на обслужващата ни банка. И дори освен това – можем да съпоставим изискванията на разнообразни услуги, предлагани от банката.

Новата услуга на Интернешънъл Асет Банк сплотява най-важните изгоди от онлайн банкирането с съвременен метод да улесним живота си и да бъдем по-добри стопани на парите си. Можем да станем клиент на банката и да заявим пакета от услуги напълно онлайн, без да е належащо посещаване на физически офис. Нужни са единствено смарт телефон или таблет и интернет.

Пакетът от услуги на Интернешънъл Асет Банк разрешава елементарно да открием своя сметка в лв., да заявим издаването на дебитна карта, която може да бъде изпратена на мечтан от нас адрес, да получаваме вести с SMS за всяка транзакция и да се възползваме от удобствата на електронното банкиране, като по този начин следим парите си 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, от всяка точка на света.

Целият пакет от услуги е без такса за разкриване на сметка и издаване на дебитна карта, а до 30.06.2022 година е и без месечна такса за първите 6 месеца от дата на разкриване на сметката. Достъпен е през мобилното приложение на банката Asset Mobile, което може да бъде изтеглено от всички платформи с приложения – Гугъл Play, App Store и Huawei App gallery.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР