Съвремието ни изправя всекидневно пред различни изпитания. Те са толкова

...
Съвремието ни изправя всекидневно пред различни изпитания. Те са толкова
Коментари Харесай

За магиите и врачките

Съвремието ни изправя ежедневно пред разнообразни тествания. Те са толкоз доста и толкоз разнообразни, че от време на време става мъчно да преминем всяко от тях с мъдрост, примирение и религия. А точно те са най-големите съдружници на индивида против бедите, които ни връхлитат непрекъснато.

С вяра да помогне културно, метафизичен и духовно на своите читатели, търсещи правилния път в света, „ Петел “ ще разгласява от време на време текстовете на духовни лица. Вярваме, че беседите ще насочат търсещите духовна култура във вярната посока и ще им покажат по-дълбокия смисъл на това, което се случва в света към нас.

--------------

„ Не се обръщай към ония, които извикват мъртавци и при магьосници не ходете, и не се оставяйте да ви осквернят. Аз съм Господ Бог ваш ” (Лев. 19:13)

В забързановто и комплицирано време в което живеем, доста индивиди с по-слаба религия и знания прибягват до услугите не врачки, ходжи, магьосници, астролози и други Водени от мисълта бързо да решат духовните или физическите си проблеми те се обръщат за помощ към гореспоменатите окултисти без да подозират, че по този начин влизат в клопката на дявола. Това е по този начин, тъй като едни окултисти се снабдяват с „ информация ” от поднебесните нечистиви духове (бесове),  а други сходни са простоедни измамници.

Какви  са заплахите? За това споделя един актуален дъртак – Архимандрит Христодул, който сега се подвизава в Лопушанския манастир.



Още Православни тематики можете да прочетете на:

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР