Съвременните тайни за красота са изминали дълъг път, а новите

...
Съвременните тайни за красота са изминали дълъг път, а новите
Коментари Харесай

Холивудските звезди и тайните им за красота

Съвременните секрети за хубост са минали дълъг път, а новите фешън гурута не са измислили нищо ново. Старите холивудски митове от дълго време са разкрили едни от най-модерните трендове през днешния ден, написа каналът във vbox7. Ето и кои са техните секрети за хубост:

София Лорен

Красотата на София Лорен е приета в целия свят. Актрисата поставя минимум 2 супени лъжици зехтин в храната си всеки ден. Тя втрива зехтина в кожата си, с цел да я поддържа блестяща и прибавя няколко капачки в горещите си вани.
 София Лорен Gulliver/Getty Images
Мерилин Монро

За да наподобява кожата ѝ сияйна, Мерилин нанасяла пълен пласт хидратиращ крем или вазелин. А за по-плътни устни тя употребила 5 разнообразни нюанса червило.

Одри Хепбърн

Одри употребила кисело мляко, което оставяла за половин час върху лицето си и по-късно го отмивала. За да реализира магнетичен взор, гримьорът на Одри разделял миглите и с пинсета  и незабавно по-късно ги покривал със серпантина.

Катрин Хепбърн

Катрин Хепбърн държала на естествения тип. Тя ексфолирала кожата си постоянно със примес от захар и малко количество топла вода. След това с масажни придвижвания втривала лимонен сок. Целият обред приключвал с измиване с ледена вода.

Грейс Кели

Контурирането е измислено от дълго време и то от Грейс Кели. Тя нанасяла един колорит под скулите и различен върху бузите си.
 Грейс Кели Gulliver/Getty Images
Грета Гарбо

За експресивен взор Гарбо поставяла тъмни сенки на очите си, а върху клепачите нанасяла вазелин за искра.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР