Съвременните срещи са нещо, което се променя постоянно. Докато преди

...
Съвременните срещи са нещо, което се променя постоянно. Докато преди
Коментари Харесай

Зодиите, които предпочитат неангажиращите връзки пред сериозните такива

Съвременните срещи са нещо, което се трансформира непрекъснато. Докато преди години беше по-трудно да срещнете любовта, само че пък връзките продължаваха по-дълго време, то през днешния ден към този момент нещата са по-различни. С интернет и обществените мрежи, можем да срещнем нов човек съвсем незабавно, само че за разлика от преди, връзките са по-кратки.
Независимо дали става въпрос за инцидентни срещи или дълготрайни връзки, ето 3 зодии, които избират да държат нещата повърхностно и да не навлизат в нещо дълготрайно.
 Четири зодии, които избират да търсят истината във виното Четири зодии, които избират да търсят истината във виното
Предразположението към консумация на алкохол е на генетично равнище и зависи от доста фактори. Човек може да се роди в семейство на наслед...
Близнаци
Близнаците обожават да флиртуват, ето за какво е значимо, в случай че излизате с представител на тази зодия, в никакъв случай да не приемате нищо прекомерно съществено. Те са занимателни и свободолюбиви хора, които имат вниманието на златна рибка. Те в никакъв случай не одобряват нищо съществено и не са привързани към някого. Би било знамение, в случай че Близнак се влюби и реши да се ожени.

Друг занимателен и свободомислещ зодиакален знак, Стрелците са обществените пеперуди на групата, които избират да държат нещата ясни и да бъдат в крайник с възприятията си. Те правят оценка прекомерно доста свободата си, с цел да я дадат на неверния човек. Следователно те са придирчиви във връзка с запознанствата. Те не обичат да бъдат затворени във връзка и избират да не се обвързват с нищо съществено, до момента в който не намерят човек, който може да понесе желанието им за независимост.
 Пет зодии, които не желаят и да чуят за брак Пет зодии, които не желаят и да чуят за брак
Някои хора са срещу концепцията за брак и да заживеят вечно с индивида, който обичат и назовават „ сътрудник в живота “. Докато да...

Водолеите са щастливи да стоят настрани от задължения и връзки. Те са прекомерно комплицирани, с цел да може някой да ги разбере, когато става въпрос за запознанства и връзки. Един от най-милите хора на планетата, въздушният знак избира да държи нещата небрежни, в сравнение с да бъде в моногамна връзка. По-добре е за тях по този метод, защото ги защищава от пострадване или отхвърляне; те просто крият страстите си и слагат за цел да не влагат прочувствено.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР