Съвременните смартфони отдавна са престанали да бъдат просто средство за

...
Съвременните смартфони отдавна са престанали да бъдат просто средство за
Коментари Харесай

Ето как изглеждат първите публикувани в мрежата снимки от 200 МП камера на Xiaomi Redmi Note 13 Pro+

Съвременните смарт телефони от дълго време са престанали да бъдат просто средство за връзка — през днешния ден те са се трансформирали в мощни фотоапарати.

И в този подтекст Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ се откроява. Компанията Redmi, в съдействие с MediaTek и Samsung ISOCELL, показа образци за фотоси, направени благодарение на идния смарт телефон.

Интересното в тази ситуация е, че от петте оповестени фотоси, единствено една е направена при слаба светлина, а точно по залез.

Новата камера е оборудвана с троен датчик: 200-мегапикселовия Samsung ISOCELL HP3 с оптична стабилизация, 8-мегапикселов с ултраширокоъгълен обектив и 2-мегапикселов за макро-заснемане.

Такъв набор от лещи ни разрешава да приказваме за високата еластичност на камерата и способността ѝ да се оправя с другите сюжети на снимане.

Освен с фотографски благоприятни условия, смарт телефонът дава обещание да зарадва потребителите и с други свои характерности. Той е оборудван с закривен OLED-екран с диагонал 6.67 инча и резолюция 1.5K.

Процесорът MediaTek Dimensity 7200 дава отговор за продуктивността, а потенциалът на батерията е 4880 mAh (има и поддръжка на бързо зареждане с мощ 120 W).

Припомняме ви, че формалната премиера на линията Redmi Note 13 е планувана за 21 август.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР