Съвременните жени над 40 години водят активен начин на живот,

...
Съвременните жени над 40 години водят активен начин на живот,
Коментари Харесай

Тенденция за комфорт: 4 основни тениски, които трябва да бъдат в гардероба на всяка модница на 40+

Съвременните дами над 40 години водят деен метод на живот, тъй че ценят комфорта и практичността в облеклата.

А какво по-практично от тениска? Тази универсална дреха елементарно се вписва във всеки жанр: от ежедневен и офис до вечерен. По-долу са 4 базови тениски, без които не можете това лято.

Бяло

Една елементарна бяла тениска наподобява настояща, без значение от капризите на модата. Дамите над 40 години ги ценят поради стилния им външен тип, простата и разбираема кройка и неналичието на натрапчиви елементи.

Една елементарна тениска може да се носи независимо или да се комбинира с панталон, допълвайки класическия дует „ панталон + сако “ с него.

Бялата тениска може да бъде част от доста забавни визии. Стои ужасно прибрана, само че в този случай полата или панталонът би трябвало да са с висока талия.

V-образно деколте

Това е освен красиво и съвременно нещо, тениската с V-образно деколте идеално моделира женския контур. Универсалният жанр е подобаващ за дами от всякаква възраст и телосложение. Формата на деколтето удобно удължава врата, образно прави фигурата по-тънка и по-висока.

Хоризонтална линия

Раираните тениски също не бързат да напущат женските дрешници, търсенето им нараства през топлия сезон. Това е положително решение както за плажни и градски изображения, по този начин и за бизнес ансамбли.

Във втория случай тениската с щампа на райе може да се съчетае с удължено сако, плетени панталони или обичаните ви дънки. Изберете обувки според от самостоятелните желания и обстановката.

Жилетка наподобява не по-зле на жена. Моделът със свободна кройка е съвършено комбиниран с ефирни поли. Допълнете комплекта с съвременни плетени чехли и ще бъдете най-стилните това лято!

Цветна тениска

На 40+ несъмнено не би трябвало да се отказвате от цветни тениски. Основното е, че това не би трябвало да са модели в крещящи неонови цветове, а останалото е въпрос на усет. Освежаващите нюанси на розово, зелено, небесно синьо, жълто са идеални за топлия сезон.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР