Съвместното предприятие съчетава медийната експертиза на Ringier със спортните данни

...
Съвместното предприятие съчетава медийната експертиза на Ringier със спортните данни
Коментари Харесай

Ringier AG и Sportradar Group AG обявяват създаването на съвместен бизнес в Африка

Съвместното дружество съчетава медийната експертиза на Ringier със спортните данни и продуктовото портфолио на Sportradar. То се основава на дългогодишната връзка и съдействие в нововъведенията сред двете основани в Швейцария компании. В взаимното дружество Sportradar Group AG & Ringier AG поддържат панафриканската медийна компания Pulse, която към този момент е част от портфолиото на Ringier. Страните чакат скорошното привършване на договорката, което зависи от осъществяването на общоприетите условия.

Pulse е водещата новаторска медийна платформа в Африка с уеб страници, офиси и екипи за всеобщи медии в шест основни пазара в Субсахарска Африка: Нигерия и Гана в англоговорящата Западна Африка, Сенегал и Кот д’Ивоар във франкофонската Западна Африка и Кения и Уганда в Източна Африка. Мисията на Pulse да осведоми и ангажира младото население на Африка доближава всеки месец до милиони хора по целия континент. Нейните медийни и маркетингови услуги разполагат с най-хубавите в класа цифрови реклами и потребителски услуги на континента.
 Ringier сътвори една от най-големите интернационалните спортни компании в света, Стилян Шишков ще я води Ringier сътвори една от най-големите интернационалните спортни компании в света, Стилян Шишков ще я води
Pulse построява и предлага мощно спортно наличие в своите уеб страници и обществени медийни активи под марката Pulse Sports с упоритостта да стане водещ снабдител на спортна информация за цифровата публика на своите пазари. Това предложение ще се ускори в допълнение като част от партньорството сред Ringier AG и Sportradar AG. В допълнение, самодейността ще се възползва от дългогодишния опит на Ringier в медиите и африканския пазар, както и от световните спортни данни и благоприятни условия за развлечение на Sportradar.

Марк Валдер, основен изпълнителен шеф на Ringier AG: „ Дигиталните спортни медии от ден на ден са място, където се срещат спортни запалянковци и специалисти, както и рекламодатели. Ringier е мощно зает да влага в допълнение в този атрактивен състезателен медиен сегмент и желае да стане топ състезател в международен мащаб. За нас е чест, че Sportradar, компания с най-високо равнище на интегритет, се съгласи да образува дълготрайно мощно партньорство с нас и да създаде нови оферти за спортна информация и развлечения в Африка “.

Карстен Коерл, основен изпълнителен шеф Sportradar Group AG: „ Предприятието Ringier-Sportradar е мощна композиция, която сплотява водеща медийна компания и водеща компания за спортни технологии в общата им визия за основаване на ангажираща и интерактивна спортна информация, както и развлекателно преживяване за спортните почитатели в Африка. ”

Ringier AG неотдавна основа без значение настоящата Ringier Sports Media Group . Базираната в Швейцария компания дава отговор за оперативното осъществяване на амбициозната спортна медийна тактика на групата Ringier, която сега включва три спортни марки в Източна Европа: в България, в Румъния и в Сърбия, всички захранвани посредством своята лична платформа Sportal365 , създадена от Digital Ventures . В партньорство със Sportradar, Ringier Sports Media Group в този момент ще навлезе в Африка.

Леонард Стигелер, създател на Pulse: „ Екипът на Pulse и аз не можем да бъдем по-развълнувани от поддръжката на Ringier и в този момент на Sportradar. Заедно ще можем да осъществим визията на Pulse за водеща новаторска медийна компания на континента и ще продължим да създаваме нови и авангардни начинания за нашите консуматори и клиенти “.
 Ringier AG придобива мажоритарен дял в българските Sportal Media Group и Digital Ventures Ringier AG придобива мажоритарен дял в българските Sportal Media Group и Digital Ventures
За Ringier
Ringier е швейцарска медийна и софтуерна компания. Групата включва над 130 компании, ръководещи голям брой водещи медийни марки, цифрови платформи и пазари. Ringier е ориентиран към всяка сфера на живота и доближава до милиони хора всеки ден по целия свят в 19 страни. 73 % от оперативната облага идва от цифровия бранш. Това слага Ringier в групата на водещите европейски медийни компании. Семейното дружество има вяра в предприемачеството, съдействието, нововъведенията, доверието и смелостта от близо 190 години. В свят, който става все по-сложен и изпълнен с провокации, задачата на Ringier е да поддържа интереса жив и да подсигурява, че клиентите, потребителите и читателите в никакъв случай не губят от взор това, което ги свързва: Ние сътворяваме интерес към света към вас и отвън него.

За Sportradar
Sportradar е водещата световна компания за спортни технологии, създаваща завладяващи преживявания за спортни почитатели и залагащи. Създадена през 2001 година, компанията е добре позиционирана в пресечната точка на промишлеността за спорт, медии и залагания, като дава на спортните федерации, новинарските медии, потребителските платформи и операторите на спортни залагания набор от решения, които да подкрепят разрастването на техния бизнес. В Sportradar работят повече от 3000 чиновници на цялостен работен ден в 20 страни по целия свят. Нашият ангажимент за чудесно обслужване, качество и надеждност прави Sportradar приближен сътрудник на повече от 1700 клиенти в над 120 страни, както и формален сътрудник на NBA, NHL, MLB, NASCAR, UEFA, FIFA, ICC и ITF. Sportradar обгръща над 890 000 събития годишно в 92 спорта. С дълбоки връзки в промишлеността Sportradar не просто промени дефиницията за преживяването на спортните почитатели. Тя също по този начин пази спорта посредством своите оферти и услуги за честност по целия свят.

За Pulse
Pulse е водещата новаторска медийна компания в Африка. Уебсайтовете и обществените медии на Pulse доближават до милиони консуматори месечно. Pulse TV е новаторският видео производител, създавайки формати във всички канали. Pulse Network сплотява водещи медийни активи и основатели. Pulse Studio е креативна марка и студио за наличие, което поддържа клиентите да изразят тяхната медийна визия. Pulse Marketing е 360-градусов цифров маркетингов сътрудник, предоставящ цялостни маркетингови решения. Pulse Products е предложение за потребителите на Pulse, което се задейства от неговата медийна марка, наличие и разпространяване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР