Съвместни бойни стрелби на авиационни формирования от ВВС и формирования

...
Съвместни бойни стрелби на авиационни формирования от ВВС и формирования
Коментари Харесай

Утре започват съвместни учения на ВВС и сухопътните войски в Шабла

Съвместни бойни стрелби на авиационни формирования от Военновъздушни сили и формирования за противовъздушна защита (ПВО) от състава на Българската войска ще се състоят в интервала от 10 до 13 юни на Зенитния полигон на Военновъздушни сили - Шабла.

Подготовката е част от, което се организира в Румъния.

В продължение на четири дни формированията от българските Военновъздушни сили и Сухопътните войски , обезпечавани от Военноморските сили, ще проведат взаимни дейности за бойна подготовка, взаимоотношение и съгласуваност при присъединяване в противовъздушни интервенции в народен и съюзен формат.

Ще бъдат изпълнявани детайли от процеса на обмисляне и ръководство на наземно-базираните средства за Противовъздушна отбрана в съюзна среда и бойни стрелби с формирования на зенитно-ракетни войски. Ще се проведат още взаимни полети над море с летателни екипажи от състава на Военновъздушни сили за осъществяване на отстрели и бойни стрелби по въздушни цели, навигационно бомбопускане и пукотевица по морска цел.

По време на полетите ще бъдат изпълнявани извършения от стратегиите за бойна подготовка на летателните екипажи над суша и море за рационализиране на техните умения. Участниците от зенитно-ракетни войски ще отработят логаритми и процедури за командване и ръководство на НАТО при противопоставяне на въздушен съперник. По време на стрелбите ще се извършат действителни пускове по въздушни цели и кинетично влияние с въоръжение " въздух - повърхнина " по морска цел.

Бойната техника от състава на Военновъздушни сили , планувана за присъединяване в взаимните бойни стрелби, включва самолети-изтребители МиГ-29, щурмови самолети Су-25, вертолети Ми-24 и зенитно-ракетните комплекси С-125 " Нева ". Формированията на Сухопътните войски ще вземат участие с портативни зенитно-ракетни комплекси " Стрела 2М " и " Стрела 3 ".

Общ началник на взаимните бойни стрелби ще бъде заместник-командирът на Военновъздушните сили
 Радев настоя за по-бърза рационализация на армията
Радев настоя за по-бърза рационализация на армията

Президентът и италианският му сътрудник посетиха образователен полигон " Ново село "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР