Съвместната поява на траурните събития на принцовете Уилям и Хари

...
Съвместната поява на траурните събития на принцовете Уилям и Хари
Коментари Харесай

Експерт посочи разликите в семействата на принц Уилям и принц Хари ВИДЕО

Съвместната поява на траурните събития на принцовете Уилям и Хари с половинките им даде мотив на доста експерти по езика на тялото да проучват в елементи държанието на членовете на кралското семейство и да създадат своите заключения какви връзки в действителност царят както в двойките, по този начин и сред братята и техните дами. Експертът по езика на тялото и експерт по връзки Катя Лойзел в коментар за 7News изрази мнението си по този въпрос.

Според нея на 14 септември, на разлъка с кралицата в Уестминстър хол, принц Уилям и брачната половинка му Кейт изглеждали " извънредно смутени ". Но решението на Хари и Меган да нарушат формалностите и да си подадат ръце е знак, че имат „ предпочитание да поддържат връзка и да бъдат по-близо един до различен “.

Експертът означи, че сведените глави на принц Уилям и Кейт, сбръчканите вежди, напрежението във врата и устата и компактно стиснатите устни демонстрират, че двойката се пробва да сдържи сълзите.

„ По-изразено стесняване на устните, както в тази ситуация с принц Уилям – устните му са компактно притиснати една към друга – демонстрира извънредно равнище на дискомфорт и стрес “, сподели тя.



На фрагменти от шествието Уилям и Кейт наподобяват нещастни на напред във времето, до момента в който Хари и Меган се гледат един различен зад тях, което допуска " забавна невербална вероятност " и разликата сред двете двойки.

" Принц Хари и Меган употребяват както контактни знаци за другарство, да вземем за пример държане за ръце, по този начин и безконтактни: пози, тела, насочени едно към друго и демонстриращи взаимна поддръжка и убеденост. Напротив, принц Уилям и принцесата са явно изумени от тъга и потънали в личните си мисли. Те поддържат официална отдалеченост, която е в унисон с фона на събитието, както и с позицията на принц Уилям като престолонаследник “, продължава Льосел.

Експертът видя сведените очи на Кейт, неналичието на мускулен тонус на лицето, леко стиснати устни, преглъщане и намигване бързо, което допуска, че тя едвам сдържа сълзите. Лицето на брачна половинка й беше цялостно с тъга: вътрешните ъгли на веждите му бяха повдигнати и събрани, горните му клепачи бяха спуснати, устните му бяха стиснати, а ъглите на устата му бяха спуснати.

Катя акцентира, че Хари и Меган са " нежна и тактилна двойка ". Бързото намигване на Хари, наведената глава, преместването на тежестта, люлеенето, потреблението на успокояващи жестове, облизването на устните и преглъщането демонстрират, че индивидът е в неволя, само че той наподобява „ очевидно по-спокоен “, когато жена му хваща ръката му.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР