Съвместимостта в една връзка е от съществено значение за една

...
Съвместимостта в една връзка е от съществено значение за една
Коментари Харесай

Сигурни начини да разберете дали вие и вашият партньор сте сексуално съвместими

Съвместимостта в една връзка е от значително значение за една връзка, само че изключително значима е тази в спалнята. Ние дамите сме склонни да се доверяваме на зодиака, за д разберем дали някой е подобаващ за нас, само че също по този начин постоянно се вършим личностни проби, от които се надяваме да получим отговори. Истината е обаче, че доста двойки се разделят точно поради несъответственост между тях.

Оказва се, че общите ползи и това, че се любуваме на компанията на другия, нямат нищо общо със съвместимостта. Според психолози, сътрудниците демонстрират, че са в синхрон, като се отнасят един към различен с добрина, вместо да се спогодят каква храна да поръчат за вечеря. Както Firestone изяснява. Съвместимост във връзката съществува на първо място, когато една двойка се отнася с тъждество и почитание. Връзките процъфтяват, когато двама души споделят другарство и действия. Не е належащо обаче двойката да има общи ползи.

Сексуалната съгласуемост поражда, когато сътрудниците се интересуват от едни и същи полови действия. Въпреки това женените довйки не постоянно са съгласни с това какви действия да опитат или какъв брой постоянно да ги ползват. Независимо от това, те към момента могат да бъдат съвместими въз основа на това по какъв начин се ориентират в своите прилики и разлики.

1. Обичате едни и същи действия в леглото

Най-основното определение за полова съгласуемост е когато двама души се радват на едни и същи типове еротични взаимоотношения. На процедура това може да значи, че вие ​​и вашият съпруг/партньор харесвате едни и същи дейности, позиции или практики. Това може да са любовна игра, започваща с масаж или избрана поза, която е любиима и на двама ви. Или може би и двамата се наслаждавате на нещо по-странно, като потребление на белезници и други аксесоари.

2. Имате сходни полови мечти
 2383462
Въпреки че припокриващите се мечти може да звучат като сложна задача, проучвания демонстрират, че еротичните стремежи на множеството хора попадат в едни и същи категории. Сексуалният възпитател доктор Джъстин Лемилър открива, че има седем съществени полови мечти, които хората са склонни да имат, в това число немоногамия, колективен секс и неразрешен секс. Говорейки за нещата, от които се възбуждат, двойките укрепват половата си връзка.

3. Можете да се справите с това, че желанията ви са разнообразни

Въпреки че може да бъде извънредно удовлетворяващо за двойките да опишат за своите полови мечти, те не би трябвало да чакат 100% припокриване. Да знаете по какъв начин да говорите за своите стремежи е основна част от поддържането на здравословен метод към половата съгласуемост. Според специалисти, едно от най-хубавите неща, които можете да извършите за връзката си, е да се въздържате от наказание на колегата си за това, че се възбужда от избрани тласъци. Разбира се, единствено тъй като сте в положение да чуете за половите мечти на колегата си, не значи, че би трябвало да изпитвате напън да се включите в тях. Съпрузите в никакъв случай не би трябвало да се притискат един различен да вършат нещо, което не желаят.
 2383463
4. Справяте се и с разликите във връзка с половите желания и мечти

Въпреки че може да бъде извънредно удовлетворяващо за двойките да опишат за своите полови мечти, те не би трябвало да чакат 100% припокриване. Да знаете по какъв начин да говорите за разнообразни стремежи е основна част от поддържането на здравословен метод към половата съгласуемост. Според специалисти, едно от най-хубавите неща, които можете да извършите за връзката си, е да се въздържате от наказание на колегата си за това, че се възбужда. Разбира се, единствено тъй като сте в положение да чуете за половите мечти на колегата си, не значи, че би трябвало да изпитвате напън да се включите в тях. Съпрузите в никакъв случай не би трябвало да се притискат един различен да вършат нещо, което не желаят.

5. Говорите намерено за честотата на половите ви интензивности

Двойка, която е 100% полово съвместима, постоянно ще се съгласи какъв брой постоянно да прави секс. За страдание обаче не е реалистично двама души постоянно да са в въодушевление за фамилиарност едновременно. Тъй като половите нагони постоянно се трансформират, може да е всекидневно двойките да имат несъответстващо либидо. Следователно най-сексуално съвместимите двойки постоянно са тези, които могат да приказват за своите стремежи или неналичието им.

6. Знаете по какъв начин да реагирате на полово отменяне
 2383464

Вероятно, заради аргументите изброени нагоре, най-малко един път ви се е случвало да бъдете отхвърлени в спалнята. Това е изцяло обикновено, само че въпреки всичко възприятието не е прелестно. Въпреки че може да е елементарно да приемете персонално ниското либидо на един сътрудник, част от това да сте съвместими сътрудници е да знаете по какъв начин да се ориентирате по подобаващ метод в тези разлики. За вас това значи да запазите нещата в вероятност.Това, че той ви е отхвърлил не значи, че не ви обича..
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР