Савко Калата е престъпникът, който среща една жена и любовта

...
Савко Калата е престъпникът, който среща една жена и любовта
Коментари Харесай

Легендарният касоразбивач Савко Калата разкри тайни от криминалното си минало

Савко Калата е нарушителят, който среща една жена и любовта го връща в естествения живот след 12 години в пандиза. Той отваря нова страница в живота си и стартира да написа. Сега преиздава популярната си биография "Да оцелееш в пъкъла ".
"Преди години всички работеха, а аз ходех да извършвам кражба. Сега всички крадат, а аз работя ", сподели Калата за Нова телевизия.
Той съобщи, че когато е бил в пандиза, там са били същинските нарушители. В днешно време обаче те са на открито. Калата е безапелационен, че не желае да се връща към предишното си.
"Тогава крадците бяхме с щанги и ключове. Сега крадците са с бели якички и химикали. Вече не се споделя крадене, а асимилиране на средства ", добави Калата.
Престъпната му биография стартира още когато е на 10. Като дете той чупи с прашка витрината на морското казино в Созопол. Докато приятелите му пълнят джобовете си с дъвки и цигари, той протяга ръка към банкнотите в касата. Животът му се трансформира във въртележка от завършения. За къс интервал той става един от най-големите престижи в подземния свят доникъде на 90-е години. Казва, че първият му огромен удар е бил на смешка. Попада в пандиза, когато е на 24 години.
"Както споделя Вапцаров влязох в пандиза, попаднах на хора и станах човек ", споделя Калата.

Какво още описа той вижте във видеото:СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg