Савина Петкова от днес е назначена за заместник-кмет с ресор

...
Савина Петкова от днес е назначена за заместник-кмет с ресор
Коментари Харесай

Савина Петкова е новият заместник-кмет по транспорт в Община Пловдив

Савина Петкова от през днешния ден е назначена за заместник-кмет с сектор „ Транспорт “ в Община Пловдив.

До момента тя бе общински консултант и заместник-председател на Общински съвет – Пловдив. Богатият ѝадминистративен и управителен опит е като ръководител на Общинския съвет в Пловдив, шеф на общинската дирекция „ Правно-нормативно обслужване “ и основен юрист в същата дирекция. В мандат 2015-2019 година е член и на Управителния съвет на Националната асоциация на Председателите на Общинските препоръки в Република България.

„ Приоритетите в работата ми като заместник-кмет ще бъдат обезпечаване на безвреден, екологичен и постоянен градски превоз за пловдивчани, възстановяване на паркирането в града и контролиране на трафика и сигурността на придвижването “, съобщи заместник-кметът Савина Петкова.

Тя приключва СОУ „ Св. Константин-Кирил Философ “ в Пловдив. Дипломира се като магистър по право в СУ „ Св. Климент Охридски “. Експерт е по административно и гражданско право. От 1994 до 2000 година е юрист на свободна процедура и член на Адвокатската гилдия в Пловдив. В интервала от 2000 до 2011 година е в състава на дирекция „ Правно-нормативно обслужване “ в Община Пловдив.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР