Съветниците на американския президент Доналд Тръмп са изключително скептично настроени

...
Съветниците на американския президент Доналд Тръмп са изключително скептично настроени
Коментари Харесай

Съветниците на Тръмп виждат капан в обещанията на Пхенян

Съветниците на американския президент Доналд Тръмп са извънредно скептично настроени към неочаквания отвод на Северна Корея от по-нататъшни нуклеарни и ракетни проби и считат, че обещанието на Пхенян е " капан ", написа вестник Washington Post, представен от БГНЕС.
Според изданието, в Белия дом са мощно обезпокоени от прекомерно огромната сърдечност на Ким Чен Ун и от ден на ден се съмняват в искреността му. Според президентските съветници севернокорейският водач цели да " сътвори илюзията " на извънредно здравомислещ и подготвен на взаимни отстъпки държавен глава, с цел да може да получи облекчение на икономическите наказания против страната си, а в действителност им готви " капан ".
напомня, че американската администрация стартира да гледа леко скептично на държанието на Ким, откакто в събота Северна Корея прогласи въвеждането на нов стратегически курс, който включва прекратяване на всички нуклеарни и ракетни проби и съсредоточаване върху развиването на стопанската система. Лидерът съобщи още, че страната му няма да дава нуклеарно оръжие и нуклеарни технологии на трети страни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР