Съветникът по спортно-техническите дейности на Локомотив (Пловдив) Чавдар Цветков обяви,

...
Съветникът по спортно-техническите дейности на Локомотив (Пловдив) Чавдар Цветков обяви,
Коментари Харесай

Шеф на Локо Пд: Седем е добро число, специално ЦСКА да не се оплаква от съдиите

Съветникът по спортно-техническите действия на Локомотив (Пловдив) Чавдар Цветков разгласи, че особено ЦСКА-София не може да се оплаква от съдийството. Думите му бяха в отговор на червенитя шеф Стойчо Стоилов, който упрекна съдиите за провалянето с 1:0 на “Лаута”.

“Седем е положително число. Седем точки от ЦСКА. Какво друго да кажа? Доволен съм от играта, изключително през първото полувреме. Карагарен в случай че беше вкарал, отиваха на по-голям резултат, само че ЦСКА не е неприятен тим.

Имат искания от съдийството?! Специално те да не се оплакват от съдиите. Стойчо не знам кой мач е гледал. Да му върнем лентата да забележим на “Народна армия” какви мачове е имало. Перфектно съдийство! Има експерти, приказвах с Наско Узунов и той сподели същото. Не виждам какви искания могат да имат. И ние имаме искания. Занев трябваше да има през днешния ден три жълти картона”, обясни Цветков, който даде мнението си и за оставката на Борислав Михайлов като президент на БФС.

“Дано измененията са за положително. Моето мнение е, че Боби Михайлов се справяше добре. Направи доста, имаме позиции в УЕФА. Да се надяваме, че идващият ще е по-добър от него”, приключи Цветков. efbet Лига 13 кръг, неделя 20 октомври  Локомотив (Пловдив) 1:0краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР