Съветникът на украинския президент и преговарящ с Русия Михайло Подоляк

...
Съветникът на украинския президент и преговарящ с Русия Михайло Подоляк
Коментари Харесай

Михайло Подоляк: Всяко споразумение с Русия не струва и пукната стотинка

Съветникът на украинския президент и договарящ с Русия Михайло Подоляк сподели в събота, че на съглашение с Русия не може да се има вяра и Москва може да бъде спряна единствено със мощ, цитира думите му Ройтерс.

" Всяко съглашение с Русия не коства и пукната стотинка , " написа Подоляк в своя канал в " Телеграм ". " Възможно ли е да се договаря със страна, която постоянно лъже цинично и пропагандно? "

" Русия потвърди, че е варварска страна , която заплашва международната сигурност ", сподели Подоляк. " Един вандал може да бъде спрян единствено със мощ . "

Русия и Украйна се упрекват взаимно след прекъсване на мирните договаряния, като последните диалози лице в лице. Кремъл сподели по-рано този месец, че, до момента в който публични лица в Киев.

, че президентът Владимир Путин е единственият съветски представител, с който желае да се срещне, с цел да разиска по какъв начин да постави завършек на войната.
 Подоляк: Поражението на Русия във войната е основно за нейното „ лечение “
Подоляк: Поражението на Русия във войната е основно за нейното „ лечение “

Москва трансформира изискванията в договарянията и не ни оставя избор, съобщи президентският консултант

, че съветските сили нападат град Северодонецк . Междувременно от Лиман руснаците нападат както на югозапад, по този начин и на югоизток. От Попасна съветските сили напредват на север с цел да обкръжат изцяло Северодонецк.

И в сводката си от тази заран Генералният щаб на украинската войска удостоверява настъплението на руснаците в Донбас , както и увеличаващата се активност на тактическите и армейските авиационни интервенции.

На фона натова в обичайното си вечерно изказване: " Донбас ще бъде украински ". Така той разяснява завладяването от руснаците на източния град Лиман, огромен железопътен възел в Донецка област,

Украинските управляващи се надяват да и други западни съдружници, които да им разрешат да извърнат още веднъж хода на военните дейности, който за момента не е в тяхна изгода след загубата на Мариупол, Попасна и Лиман.
 Подоляк: Русия не разбра, че води война с Украйна, а не с НАТО
Подоляк: Русия не разбра, че води война с Украйна, а не с НАТО

Преговорите са прекъснати, защото разговор не е вероятен
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР