Съветникът на ръководителя на украинската президентска канцелария Михайло Подоляк заяви,

...
Съветникът на ръководителя на украинската президентска канцелария Михайло Подоляк заяви,
Коментари Харесай

Киев предлага специални разговори за Мариупол

Съветникът на ръководителя на украинската президентска канцелария Михайло Подоляк съобщи , че съветската войска продължава да нападна с артилерийски и въздушни бомби територията на завода " Азовстал " в Мариупол, където са укрити украински военни и цивилни.

За да предотврати това, Подоляк предложи на Русия три " Мариуполски стъпки " :
Великденско помирение над Мариупол създаване на филантропични коридори за цивилното население кръг от специфични договаряния за боен продан.
Градът след съвсем двумесечна блокада е съвсем изцяло опустошен , а предходната седмица за следващ път русия разгласи, че към този момент се намира под техен надзор като се изключи промишлената зона на стоманодобивното дружество " Азовстал " , където са се барикадирали стотици, а може би и хиляди украински военни и цивилни жители. Трудно е да се направи преценка какъв брой тъкмо са те на брой.
 Три аргументи Путин да спре пред портите на
Три аргументи Путин да спре пред портите на " Азовстал "

Битката за Мариупол е от голямо значение и за двете страни

Миналата седмица съветският президент и претекст да резервира живота на съветските бойци, само че заповяда цялостна обсада тъй че " и пиле да не може да прехвръкне ". От тогава насам обаче не престават известията за непрекъснат обстрел , в това число и с рекети. Информацията мъчно може да се удостовери, защото градът от дълго време е без известия.
 Украйна: Руската войска възобнови щурма на
Украйна: Руската войска възобнови щурма на " Азовстал "

Отново се нанасят въздушни удари по завода
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР