Съветникът на президента Доналд Тръмп по националната сигурност Робърт О'Брайън

...
Съветникът на президента Доналд Тръмп по националната сигурност Робърт О'Брайън
Коментари Харесай

Съветник на Тръмп на практика призна победата на Байдън и обеща професионален преход

Съветникът на президента Доналд Тръмп по националната сигурност Робърт О'Брайън даде обещание " доста професионален преход " към администрацията на новоизбрания президент Джо Байдън в изявление, излъчено в понеделник, макар че Тръмп продължава погрешно да твърди, че е спечелил изборите на 3 ноември, съобщи Асошиейтед прес.

Говорейки пред Глобалния конгрес по сигурността, съорганизатор на който е и Катар, О'Брайън няколко пъти загатна идния преход (към новата администрация) и уточни неотдавнашните мирни съглашения, които Бахрейн, Судан и ОАЕ реализираха с Израел, като " огромно достижение на президента, с което той ще се отдръпна от властта ".

Изказването на Робърт О'Брайън е едно от най-категоричните самопризнания до момента от почитан чиновник на администрацията, че Байдън е спечелил изборите.

" Ако тандемът Байдън-Харис в последна сметка бъде разгласен за победител, а нещата явно наподобяват по този начин в този момент, ние ще изпълним един доста професионален преход от Съвета за национална сигурност. Това не предстои на подозрение ", сподели съветникът на Тръмп.

О'Брайън уточни, че щафетата сред две администрации е излъчена доста пъти сполучливо и спокойно, даже и в най-сложни интервали.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР