Съветникът на Асен Василев Георги Клисурски блесна с нова роля,

...
Съветникът на Асен Василев Георги Клисурски блесна с нова роля,
Коментари Харесай

Съветник на Асен Василев гони журналисти с лаптоп

Съветникът на Асен Василев Георги Клисурски блесна с нова роля, защита на партийна конференция и преследване на публицисти.

Жертва на ПП-ДБ и цялата им войска от пиари и съветници стана журналистът Николай Караколев. Малко преди началото на „ конференцията “ на обединението на „ положителните “, той и сътрудника му оператор бяха жестоко избутани и изхвърлени от централата на ДСБ на ул. Кърниградска, където се организира сходството на конференция.

Такава в действителност нямаше, тъй като тъкмо в 12:00 часа, със старта на всички обедни излъчвания излязоха Асен Василев, Кирил Петков, Христо Иванов и Атанас Атанасов. Казаха си монолозите за неприятните избори и по какъв начин някой различен е отговорен за тяхната загуба. Нито един публицист нямаше опция да зададе въпросите си и четиримата напуснаха залата.

Това което се скри от камерите обаче е отношението към Караколев, който освен бе изхвърлен, само че и не му беше дадена опция да снима началото, тъй като Георги Клисурски застана с преносимия компютър пред камерата на оператора.

Съветникът на Асен Василев, Георги Клисурски беше назначен в Съвета на шефовете на сдружението „ Хели Мед Сървиз “, което имаше за цел да ръководи медицинските хеликоптери, които по „ нехайство “ от страна на Политическа партия и държавното управление на „ Петков “ по този начин и не съумяха да кацнат у нас.

Клисурски може да не е приключил доста работа като част от „ Хели Мед Сървиз “, само че сигурно се оправя добре с изхвърлянето на публицисти от мероприятията на ПП-ДБ, на които са поканени медии. 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР