Съветът за сигурност на ООН ще се събере в петък

...
Съветът за сигурност на ООН ще се събере в петък
Коментари Харесай

Русия събира Съвета за сигурност на ООН

Съветът за сигурност на Организация на обединените нации ще се събере в петък по избор на Русия, с цел да се разиска обстановката в Сирия, съобщи непрекъснатата задача на Русия в Организация на обединените нации, представена от ТАСС.
„ Отворена сесия на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, поискана от Русия и озаглавена „ Заплахи за интернационалния мир и сигурност: обстановка в Близкия изток “, ще бъде свикана на 13 април “, съобщи представителят на задачата Фьодор Стржижовски, отбелязва още организация " Фокус ". Той добави, че срещата е планувана за 10:00 ч. локално време.
По-рано непрекъснатият представител на Русия в Организация на обединените нации Василий Небензя означи, че е приоритет в Сирия да се избегнат американски офанзиви, които да прераснат в рискова война сред Русия и Съединени американски щати.
Припомняме, че през 2013-а Дамаск сполучливо избегна американски и френски набези поради съмнения в потреблението на бойното отровно вещество зарин при нападението в Гута, като даде обещание да унищожи арсенала си от химически оръжия

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР