Съветът за електронни медии ще направи наблюдение на плурализма на

...
Съветът за електронни медии ще направи наблюдение на плурализма на
Коментари Харесай

СЕМ обяви, че зорко ще следи БНТ

Съветът за електронни медии ще направи наблюдаване на плурализма на Българска национална телевизия, заяви БНР. Това стана ясно на днешното съвещание на регулатора. Съвет за електронни медии разиска с Управителния съвет на Българска национална телевизия проблема с предаването " Денят стартира с просвета ", което упрекна програмния шеф Емил Кошлуков в цензура и напън.

„ Наблюдаваният интервал ще бъде от през днешния ден - един месец обратно и един месец отсега нататък - върху цялата стратегия на Българска национална телевизия. Целта ще бъде да имаме някакви справедливи данни, за това съблюдава ли се плурализмът и многообразието на гледните точки от публичния оператор, което е тяхно главно обвързване, а наше е да го следим”, разяснява ръководителят на съвета София Владимирова.

Тя разясни, че досега в Съвет за електронни медии няма постъпила тъжба или сигнал от екипа на предаването. Генералният шеф на Българска национална телевизия Константин Каменаров съобщи, че става въпрос за информационен проблем.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР