Съветът за електронни медии (СЕМ) ще проверява сигнали срещу рап

...
Съветът за електронни медии (СЕМ) ще проверява сигнали срещу рап
Коментари Харесай

СЕМ разследва участието на Ванко 1 във ВИП брадър

Съветът за електронни медии (СЕМ) ще ревизира сигнали против рап артиста Иван Главчев, прочут като Ванко 1, който е един от участниците в риалити формата " Вип брат ", предаван по " Нова телевизия ". Това заяви ръководителят на медийния регулатор София Владимирова пред " Дневник ".

 

Съвет за електронни медии ще прегледа всички постъпили досега сигнали, които касаят само присъединяване на рап изпълнителя в риалити предаването, а не направени от него изявления в къщата, посочи Владимирова. " Възможно е обаче до края на деня да са постъпили и други сигнали ", уточни тя.

Ванко 1 беше задържан през 2003 година и упрекнат за сводничество, трафик на дами и нелегално владеене на оръжие. Той бе наказан на 12 години затвор.

Престъпният статут на Иван Главчев да бъде категорично и необятно огласен, а националният ефир да се явява непроменяемо пространство за сериозно разкритие на насилниците, не тяхна високоплатена естрада. За това упорстват от клуб " Не Си Сам(а) " в оповестено в сайта " Мама Нинджа "  отворено писмо до " Нова броудкастинг груп " и Съвет за електронни медии.

" През последните няколко дни следим по какъв начин в праймтайм в народен ефир шоково е героизиран като VIP (много значима личност) потвърден интернационален нарушител с незаконна активност в България, Франция, Белгия, Испания ", написа в текста.

В него се цитира и изявление на Ванко 1 във визитката му, публикувана преди влизането му в предаването, което се излъчва под мотото " Женско царство ". " Женско царство съществува единствено по книгите. Искат изкуствено да ни наложат, че половете би трябвало да се изравнят. Аз не виждам нищо срамно в това дамата да стои по-ниско от мъжа. Нека всеки да си знае мястото в последна сметка. Всеки да си знае ролята в живота ", споделя Ванко 1.

" Не желаеме и не можем да бъдем персонално виновни за възпитанието на всяко дете и подрастващ, чието схващане се сблъсква с явлението Иван Главчев, и то без никаква цензура. Но можем да се сложим в ролята на будната гражданска съвест и да заявим безапелационното си противоречие с лансираните в народен ефир незаконни " образци за подражателство " във връзка с това по какъв начин се става доста значима персона ", пишат от  " Не Си Сам(а) ". /Трафик Нюз

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР