Съветът за електронни медии (СЕМ) не допусна до финалния етап

...
Съветът за електронни медии (СЕМ) не допусна до финалния етап
Коментари Харесай

Трима кандидати отпаднаха от конкурса за генерален директор на БНТ

Съветът за електронни медии (СЕМ) не позволи до финалния стадий от състезанието за общоприет шеф на Българската национална телевизия трима претенденти. Това са Стоил Рошкев, Теодор Ангелов и Радослав Главчев, оповестява БНР.

На днешното си съвещание Съвет за електронни медии реши да остави шест души в борбата за поста, който сега се заема от Вяра Анкова. Сашо Йовков, Валерий Тодоров, Иван Гарелов, Емил Кошлуков, Константин Каменаров и Тома Иванов ще показват концепциите си на 21 и 22 август.

След чуването им членовете на Съвет за електронни медии ще гласоподават какъв да е идващият общоприет шеф на публичната медия, като това би трябвало да бъде оповестено на 23 август. За определен се смята претендентът, който е получил най-малко три от гласовете на петимата членове на регулатора.

Преди месец деветимата претенденти подадоха документи за поста, като след първото чуване всички продължиха напред. В хода на състезанието се разбра, че Емил Кошлуков е работил през последната една година като програмен шеф на малкия екран на партия " Атака " " Алфа ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР