Съветът на управляващата коалиция е решил, че специализираните съд и

...
Съветът на управляващата коалиция е решил, че специализираните съд и
Коментари Харесай

Властта закрива спецправосъдието и разделя КПКОНПИ

Съветът на ръководещата коалиция е решил, че профилираните съд и прокуратура се закриват, а КПКОНПИ се разделя на две обособени комисии - едната, която ще проверява корумпираните, а другата - ще лишава противозаконното имущество. Това разгласи представителят на държавното управление Лена Бориславова в предаването " Лице в лице " на Би Ти Ви. Тя съобщи, че настоящето събиране на обединението било следващо и в него нямало нещо изключително.

Бориславова осведоми, че на съвещанието са взели участие и партийните водачи, и специалистите на всички влизащи в ръководещата коалиция обединения. От думите й стана ясно, че единственото съответно, което е било решено е точно закриването на спициализираните съд и прокуратура, както и промяната на антикорупционната комисия, само че не е бил избран някакъв прецизен период по кое време ще се случи това.

Бориславова разгласи, че се е стигнало до мнението, че всички каузи, които са почнали в спецсъда, ще бъдат изгледани от сегашните сформира. По този метод се обезврежда тезата на прокуратурата, в това число и на основния прокурор, че закриването щяло да бъде в интерес на мафията, тъй като въпросните каузи щели да бъдат прекъснати.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР