Съветът на ООН по правата на човека ще проведе в

...
Съветът на ООН по правата на човека ще проведе в
Коментари Харесай

Съветът на ООН за правата на човека се събира извънредно заради Мианмар

Съветът на Организация на обединените нации по правата на индивида ще организира в петък специфична сесия за, където на 1 февруари военните оповестиха изключително състояние и премахване на управлението на страната, оповестява ТАСС. Англия и Европейският съюз са отправили взаимно искане до СПЧ за специфична сесия, оповестяват от Службата на Върховния комисар на Организация на обединените нации за правата на индивида.
" Съветът по правата на индивида ще организира специфична сесия на 12 февруари на тематика " Въздействие на рецесията в Мианмар върху правата на индивида ", се споделя в изказването. Искането на Англия и страните от Европейски Съюз досега е подкрепено от 19 от 47-те държави-членки на СПЧ. според процедурния устав беше належащо да се получи единодушието на най-малко 16 страни. " Това ще бъде 29-та специфична сесия на Съвета ".
 Съединени американски щати ще бъде единствено наблюдаващ в Съвета на Организация на обединените нации по правата на индивида Съединени американски щати ще бъде единствено наблюдаващ в Съвета на Организация на обединените нации по правата на индивида
Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен през днешния ден ще разгласи публично завръщането на Съединени американски щати в Съвета на Организация на обединените нации по правата на индивида като наблюдат...
Съветът на Организация на обединените нации по правата на индивида е междуправителствен орган на системата на Организация на обединените нации, основан през 2006 година Той заседава минимум три пъти годишно в своите сесии. Членовете на Съвета не могат да бъдат преизбирани два поредни мандата, припомня БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР