Съветът на икономическите консултанти на германското правителство заяви в сряда,

...
Съветът на икономическите консултанти на германското правителство заяви в сряда,
Коментари Харесай

Германската икономика с 2% надолу през първото тримесечие

Съветът на икономическите консултанти на немското държавно управление съобщи в сряда, че чака най-голямата европейска стопанска система да се свие с почти 2% през първото тримесечие на тази година заради съществуващите за ограничение на коронавирусната пандемия.
Съветът понижи прогнозата си за напредък на брутния вътрешен артикул на Германия за цялата 2021 година до 3,1% от преднина оценка за агресия от 3,7 на 100. Очаква се стопанската система да доближи предкризисното си равнище към края на 2021 или началото на 2022 година и да нарасне следващата година с 4 на 100.
 Германия продължава контрола по границата с Чехия и Тирол Германия продължава контрола по границата с Чехия и Тирол
" Германия ще продължи контрола по границата с Чехия и австрийската провинция Тирол ", съобщи вътрешният министър Хорст Зеехофер, съобщи...
" Най-големият риск в посока надолу остава развиването на коронавирусната пандемия. Въпросът какъв брой бързо стопанската система може да се възстановява, зависи основно от напредъка на имунизацията ", се показва в изказване на икономическите консултанти на държавното управление, представено от Ройтерс.
че решение на Германия и няколко други европейски страни за прекъсване на имунизацията против Covid-19 на AstraZeneca може да забави напредъка в постигането на групов имунитет и да отсрочи очакванията за облекчение на противоепидемичните ограничаващи ограничения, което облекчение е нужни за устойчиво икономическо възобновяване през второто тримесечие.
Членът на консултативния стопански съвет към държавното управление - Вероника Грим съобщи, че имунизацията на AstraZeneca е нужна, с цел да се форсира така и така бавната акция за имунизация в Германия.
За да може Германия да реализира задачата на Европейски Съюз за имунизиране на 70% от възрастното население до края на септември 2021 година, управляващите би трябвало да усилят броя на ежедневните имунизации в центровете за имунизация с 50 на 100, означи Грим.
 Германия е постигнала климатичните си цели за 2020 година Германия е постигнала климатичните си цели за 2020 година
Германия е постигнала националните си климатични цели за 2020 година, като пандемията е помогнала да се реализира най-голямото понижение на...
За да се реализира това обаче, е нужна имунизацията на AstraZeneca, защото тя е по-лесна за превозване и предпазване спрямо другите, които се нуждаят от извънредно ниски температури по веригата за доставка, добави тя.
" Освен това в процеса на имунизация би трябвало да бъдат включени, сподели още Вероника Грим.
Според най-лошия сюжет, при който имунизацията на AstraZeneca бъде неразрешена за непрекъснато, тя може да бъде сменен в държавния проект за имунизация единствено отчасти с течение на годината, когато би трябвало да станат налични други ваксини като тази на JohnsonJohnson, уточни Грим.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР