Съветът на ЕС удължи с 12 месеца санкциите срещу Крим

...
Съветът на ЕС удължи с 12 месеца санкциите срещу Крим
Коментари Харесай

ЕС удължи с още една година срока на санкциите срещу Крим и Севастопол

Съветът на Европейски Съюз удължи с 12 месеца глобите против Крим и Севастопол, въведени в началото през юни 2014 година в границите на тактиката на общността да не признае присъединението на полуострова към Русия.

„ Съветът на Европейски Съюз взе решение да удължи с една година периода на глобите против Крим и Севастопол ”, се споделя в документа.

„ Европейски Съюз не признава и осъжда противозаконното присъединение на Крим към Русия и го преглежда като съществено нарушаване на интернационалните правила ”, се споделя в оповестения през днешния ден текст.

Санкциите против Крим, въведени през 2014 година, бяха едни от най-строгите, въведени от Европейски Съюз. Те на процедура блокираха всички контакти на европейския бизнес с полуострова. Освен това глобите плануват възбрана за издаване на шенгенски визи на притежателите на съветски паспорти, издадени в Крим. Мерките против полуострова бяха включени в първия пакет ограничаващи ограничения на Европейски Съюз, ориентирани против цялото население на района.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР