Съветът на ЕС съобщи, че Австралия, Канада и Аржентина отпадат

...
Съветът на ЕС съобщи, че Австралия, Канада и Аржентина отпадат
Коментари Харесай

ЕС ограничава пътуванията от Австралия, Канада и Аржентина

Съветът на Европейски Съюз заяви, че Австралия , Канада и Аржентина отпадат от листата с страни, за които не се постановат ограничавания за пътешестване до Европейски Съюз .

С това решение се не разрешават краткотрайно пътуванията от тези страни до Европейски Съюз по несъществени мотиви . Уточнява се, че страните от Европейски Съюз резервират правото да не ползват рестриктивните мерки за изцяло имунизирани пасажери против COVID-19.

Списъкът се преразглежда на всеки две седмици. Сега той включва Бахрейн, Чили, Колумбия, Индонезия, Кувейт, Нова Зеландия, Перу, Катар, Руанда, Саудитска Арабия, Южна Корея, Обединените арабски емирства и Уругвай, чиито жители могат да пътуват без ограничавания до Европейски Съюз .

Съветът добавя, че при взимането на решенията за промени в наличието на листата се наблюдават епидемиологичните индикатори , достоверността на данните и реципрочността на ограниченията по отношение на пасажерите от Европейски Съюз. Добавя се, че описът не е наложителен , само че допускането на изключения би трябвало да се съгласува на европейско ниво
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР