Съветът на ЕС одобри днес промени, които ще улеснят борбата

...
Съветът на ЕС одобри днес промени, които ще улеснят борбата
Коментари Харесай

ЕС приема нови мерки срещу злоупотребите с паспорти

Съветът на Европейски Съюз утвърди през днешния ден промени, които ще улеснят битката със злоупотребите с документи за идентичност, заяви Българска телеграфна агенция.

Днешното решение основава спомагателни благоприятни условия за съгласуемост на осведомителните системи в региона на правораздаването и вътрешните работи, се отбелязва в известие на институцията.

Улесненият продан на данни се чака да усъвършенства доста сигурността с по-добри инспекции по външните граници, в това число против противозаконната миграция.

Въвежда се европейски портал за търсене на данни, който ще разрешава управляващите да ревизират по едно и също време няколко осведомителни системи с биографични и биометрични данни. Ще бъде прилагано търсене и сравняване на биометрични данни (пръстови отпечатъци и лицеви изображения) от няколко системи. Европейски Съюз ще разполага с общо вместилище, където ще бъдат събирани биографични и биометрични данни на чужденци.

Властите в Европейски Съюз ще могат да ревизират дали биографичните данни за идентичност, с които се прави търсенето, съществуват в други свързани системи. Така ще бъдат разкривани случаи на голям брой самоличности, свързани с едни и същи биометрични данни, се показва в известието.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР