Съветът на директорите на „Лукойл“ одобри средносрочен план за 2018

...
Съветът на директорите на „Лукойл“ одобри средносрочен план за 2018
Коментари Харесай

Бизнес планът на „Лукойл“ за 2018 – 2020 г. е утвърден при цена на петрола от 50 долара за барел


Съветът на шефовете на „ Лукойл “ утвърди средносрочен проект за 2018 – 2020 година, който е основан на закостенял сюжет, предполагащ цена на петрола от 50 $ за барел.

„ В сегмента изследване и рандеман “ се възнамерява резистентен растеж на добива на въглеводороди с нарастване на каузи на плановете с висок марж. В сегмента „ Преработка и маркетинг “ приоритет е повишаването на операционната успеваемост и реализирането на капиталовите планове, ориентирани към възстановяване на структурата на готовата продукция.

Съветът на шефовете също по този начин утвърди програмата за стратегическо развиване на Групата „ Лукойл “ за 2018 – 2027 години. Основни цели в частност са високата капиталова дисциплинираност, консервативна финансова политика, надзор над разноските, повишение на индустриалната успеваемост, резистентен растеж на дивидентите.

Утвърден е и проектът за одитни инспекции, а също по този начин са направени промени в политиката за хонорари и обезщетенията на членовете на съвета на шефовете и прочие

По-рано президентът на „ Лукойл “ Вагит Алекперов сподели, че в новата тактика на компанията през идващите 10 година ще се резервира ориентира за рандеман от 100 млн. тона и 30-40 милиарда куб м газ годишно. Общо вложенията на „ Лукойл “ за 20-те години се възнамерява на равнището от 80-85 милиарда $.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР