Саутхамптън загуби вкъщи с 0:2 от Фулъм в мач от

...
Саутхамптън загуби вкъщи с 0:2 от Фулъм в мач от
Коментари Харесай

Саутхамптън записа поредна загуба и официално изпадна от Премиър лийг

Саутхамптън загуби у дома с 0:2 от Фулъм в мач от 36-тия кръг на Премиър лийг. Головете за " котиджърс " означиха Карлос Винисиус (48`) и Александър Митрович (72`). Така Саутхамптън към този момент загуби и математически шансове за оцеляване и изпадна в Чемпиъншип. " Светците " бяха неизменима част от от Премиър лийг от 2012 година насам, само че след доста слаб сезон ще би трябвало да преглътнат отпадането.

През първата част футболистите на Фулъм имаха съществени искания за дузпа, след Лянко като че ли игра с ръка в наказателното си поле, само че реферът... не почете претенциите им. Гостите играеха по-добре и пропуснаха комфортни обстановки посредством Кени Тете и Вилиан.

Втората част стартира още веднъж с по-добра игра на лондончани и разумното се случи в 48-ата минута. Харисън Рийд подаде на Карлос Винисиус и бразилецът от непосредствена непосредственост се разписа - 0:1 за Фулъм.

В 72-рата минута влезлият като запаса Александър Митрович, който изтърпяваше дълго наказване, дефинитивно умъртви интригата в мача. Добро центриране на Хари Уилсън откри сърбина, който означи с глава за 0:2 и дефинитивно прати " светците " в Чемпиъншип. До края на срещата домакините по този начин и не съумяха да върнат най-малко едно попадение.

Така Саутхамптън записа единадесет следващи мача без победа и четвърта поредна загуба в шампионата, като отборът остава на дъното и публично се елементарни с елитния си статут. Фулъм пък записа втора поредна победа и " котиджърс " заемат 9-о място във краткотрайното класиране.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР