Саутхамптън е близо до привличането на халфа на Арсенал Ейнсли

...
Саутхамптън е близо до привличането на халфа на Арсенал Ейнсли
Коментари Харесай

Саутхамптън привлича Ейнсли Мейтланд-Найлс

Саутхамптън е покрай привличането на халфа на Арсенал Ейнсли Мейтланд-Найлс. " Светците " желаят да вземат 25-годишния футболист чартърен до края на сезона и сега водят договаряния с лондончани, разкрива Фабрицио Романо.

Проблем пред договорката е, че договорът на Мейтланд-Найлс изтича идващото лято. Така че от Арсенал желаят той първо да преподпише за още една година, а едвам по-късно биха го пуснали чартърен с алтернатива за откупуване.

Иначе " топчиите " нямат проблем да се разделят с този състезател, който не влиза в проектите на Микел Артета. През предишния сезон той игра чартърен в Рома, само че " вълците " взеха решение да не заплащат откупната му уговорка и го върнаха на " Емиратс ". Така лондончани сега му търсят нов тим, само че не желаят да го изтърван без пари и това е повода договорката със Саутхамптън да се бави.

Мениджърът на " светците " Ралф Хазенхютъл пък желае да има Мейтланд-Найлс в състава си, тъй като той е поливалентен състезател, който може да играе на няколко позиции на терена. Освен като отбранителен халф той сполучливо се оправя и в ролята на краен защитник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР