Саудитският принц спечели съдебната битка в Лондон за пълен контрол

...
Саудитският принц спечели съдебната битка в Лондон за пълен контрол
Коментари Харесай

Саудитският принц спечели правната битка за Шефилд Ю

Саудитският принц завоюва правосъдната борба в Лондон за цялостен надзор над клуба от Висшата лига Шефилд Юнайтед. Абдула бин Мосаад бин Абдулазиз Ал Сауд и съсобственикът Кевин Маккейб бяха в юридически спор за собствеността върху северния британски клуб, откакто бизнес партньорството им се разпадна.

Принцът посредством компанията си "UTB LLC " заведе дело а в опит да наложи съглашение за продажба, реализирано през декември 2017 година Съдията Тимоти Фанкурт съобщи, че Маккейб би трябвало да продаде 50-процентовия си дял от клуба на принца за 5 милиона лири.

В решението от 138 страници, постановено в Лондон днеск, съдията съобщи, че клубът в този момент коства 100 милиона лири. В изказване след решението принц Абдула съобщи, че е "напълно зает да продължи вложенията както в първия тим, по този начин и в академията и да внесе най-хубавите практики, и най-високите стандарти на ръководство в клуба ".

Неговата компания ще би трябвало да купи активите на клуба, в това число стадион "Брамбъл Лейн " и хотел "Шефилд Юнайтед "./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР