Саудитска Арабия победи Египет с 2:1 в мач без значение,

...
Саудитска Арабия победи Египет с 2:1 в мач без значение,
Коментари Харесай

Саудитска Арабия с първа победа на световното по футбол

Саудитска Арабия победи Египет с 2:1 в мач без значение, записвайки първите си три точки на международното състезание по футбол. Срещата обаче ще се запомни с историческото достижение на вратаря на ”фараоните ” - 45-годишния Есам Ел Хадари, който се трансформира в най-възрастния състезател на международни финали.
Мачът бе равносилен, като и двата отбора имаха своите благоприятни условия за победа. Египет влезе по-добре в срещата и поведе в 22-ата минута. В воин за африканците се трансформира Мохамед Салах, който трансферира елегантно вратаря на Саудитска Арабия и откри резултата - 1:0 за Египет, отбелязва БТВ.

Само няколко минути по-късно голмайсторът на " Ливърпул " още веднъж се озова самичък против стража, само че този път прехвърлящият му удар мина около дясната греда. В 34-ата изстрел на Трезеге за малко не влезе за повторно във вратата на Саудитска Арабия.

В 41-ата минута вратарят на " фараоните " Ел Хадари, който стана най-възрасният състезател в историята на международни шампионати, избави дузпа. В края на първото полувреме съдията отсъди втори 11-метров углавен удар за персийския отбор след намесата на VAR. Този път Ел Хадари нямаше какво да направи при изстрела на Ал Фараж и резултатът бе подравнен - 1:1. В добавеното време на мача Саудитска Арабия стигна до триумфа след гол на Ал Даусари.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР